Филъри

ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕРАТА НА ДИНАМИЧНАТА ЕСТЕТИКА в Derma Correct

TEOSYAL® RHA  е първата хиалуронова киселина, разработена за лицето и неговите мобилни зони, което Ви позволяват да запазите индивидуалните си мимики.

През 2015г. TEOXANE Laboratories /Швейцария/ представи TEOSYAL® RHA – иновативни динамични филъри на основата на хиалуронова киселина. Стремежът на лаборатория Teoxan е непрекъснато да усъвършенстват продуктите за постигане на максимална гъвкавост и трайност със запазване на естествения облик и динамичността на лицето.

TEOSYAL RHA се превръща в част от структурата на дермата като придава по-естествен вид на кожата, особено в мобилните зони, където тя се разтяга. Тези филъри достигат непостигнати досега стойности на разтегливост и здравина благодарение на дългите вериги натуралната хиалуронова киселина, които се самоорганизират в 3D мобилна мрежа, за да бъдат възможно най-еластични. По този начин лицето остава естествено динамично, а неприятните следи от времето са заличени.

Поставен в избраната зона, динамичният филър Teosyal RHA стои естествено, движи се заедно с мимиката и по нежен, елегантен начин коригира хлътвания, загубен обем, запълва бръчки.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

TEOSYAL® RHA 1 – 1мл.- Хиалуронов филър за третиране на повърхностни и фини бръчки. Подходящ за бръчки на челото, периорална зона, пачи крак и шия.

TEOSYAL® RHA 2 – 1мл.- Хиалуронов филър за третиране на умерено изразени бръчки. Подходящ за назолабиални гънки, марионетни линии,  глабела, периорална  зона и пачи крак.

TEOSYAL® RHA 3 – 1мл.- Хиалуронов филър за третиране на умерено изразени бръчки. Подходящ за назолабиални гънки, марионетни линии,  глабела, периорална  зона и пачи крак.

TEOSYAL® RHA 4 – 1мл.- Хиалуронов филър за придаване на обем. Подходящ за назолабиални гънки, скули и мандибуларна зона.

Не се колебайте да преборите годините и времето, наслаждавайки се на всеки изминал ден!

За запазване на час или БЕЗПЛАТНА консултация преди процедурата се свържете с нас на 0887631839

https://www.facebook.com/CenterDermaCorrect/

или https://www.dermacorrect.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *