Лекции и Форуми

5 ГОДИНИ Global Aesthetics

През изминалия уикенд д-р Магдалена Нейкова, дерматолог и собственик на лазерен център за естетична медицина и дерматология Derma Correct, взе участие в организираната целодневна лекция от Global Аеsthetics. Събитието бе по случай петата годишнина на фирмата, като беше поставен фокус върху работа с филърите от последна генерация с поликапролактон, както и комбинираната работа с хиалуронови филъри и ботулинов токсин.

Специален гост и лектор на събитието беше д-р Беатриз Белтран.

Д-р Белтран е сертифициран тренер и собственик на клиника за естетична медицина „DRA. BEATRIZ BELTRAN“ в Барселона. Тя запозна аудиторията с начините на работа в зоната на ръцете, темпоралната зона и работа при хиперхидроза и платизма. Сподели своя опит и предложи варианти за комбинация на филъри и ботокс в процеса на работа.

Организаторите бяха поканили и втори специален гост лектор на събитието, което се проведе в БАН – д-р Светлана Ларкина

Д-р Ларкина също е сертифициран тренер и собственик на център по интензивна козметология и антиейджинг „CICL“ в Одеса. Тя припомни анатомията на лицето и опасните зони за инжектиране. Запозна присъстващите с протокола за работа при усложнения, както и с комбинациите на филъри при обработка на долна част на лицето.

С участието си в това събитие, д-р Нейкова опресни и надгради своите знания в областта на естетичната дерматология и работата в комбинация на филъри с хиалуронова киселина и ботокс за постигане на отлични резултати. Стремежът към нови знания в сферата на естетичната дерматология, винаги води със себе си усмивките на щастливите ни пациенти.

Ако искате да сте един от тях, може да запазите своята БЕЗПЛАТНА консултация при д-р Нейкова, преди поставяне на филър на 0887631839 или https://www.facebook.com/CenterDermaCorrect/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *