Всеки заслужава младо лице! Ако не сте опитвали да хидратирате кожата си с мезотерапия, няма по-подходящ сезон от лятото. Чрез серия от микроинжекции в повърхностните, средно дълбоки или дълбоки части на кожата се въвеждат различни коктейли от вещества с доказано и биологично активно въздействие. Активните  вещества се инжектират директно в зоната на третирания проблем, което позволява да се прилагат по-високи концентрации от тях.

Защо Idebae?

IDEBAE antiaging е изключително мощна антиоксидантна и стягаща формула, която съчетава Idebenon и DMAE.

* Idebenone (C19-H30-05): най-добрият антиоксидант забавящ стареенето, аналогичен на ко-ензим Q 10, но по-добър от него, тъй като не индуцира производството на свободни радикали в условията на хипоксия.

* DMAE /Диметилетаноламин или норхолин/: регулатор на тонуса и еластичността на кожата, той е аналог на холина, директен прекурсор на ацетилхолина, субстрат способен да повлияе производството и освобождаването на ацетилхолин. DMAE подобрява тонуса на кожата и на лицевите мускули. Неговото действие се изразява в изглаждането на бръчките върху челото и малките бръчки около очите, както и притежава общо ревитализиращо действие върху кожата.

Зони на приложение на Idebae?

  • лице
  • шия
  • деколте
  • дорзална повърхност на ръце и ходила
  • едемни торбички под очите

Колко често и колко пъти да прилагаме Idebae?

Броят на процедурите зависи от типа и състоянието на съответната зона. Препоръчва се по една процедура седмично в продължение на 4 последователни седмици. Поддържаща терапия: две сесии годишно. Резултатите са видими след първата процедура. Времетраенето на процедурата е 30-40 минути.

Резултатите!

  • изглаждане на бръчките върху челото
  • изглаждане на малките бръчки около очите
  • ревитализиращо действие върху кожата

В Derma Correct, при закупен пакет от 4 процедури мезотерапия Idebae, ползвате отстъпка в размер на -15% от редовната цена. Пакетната цена НЕ се комбинира с други промоции и отстъпки!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *