Филъри

ELLANSE! Ново поколение дермални филъри – УНИКАЛНИ И ИНОВАТИВНИ!

Колагенът е един от основните натурални структурни компоненти, отговорен за еластичността, стегнатостта и свежестта на кожата. С годините обаче, кожата губи колаген и това предизвиква отпуснатост, деформация на лицевия контур и образуване на бръчки.Успешен начин за възвръщане на младия и сияен вид на кожата е да се стимулира производството на собствен колаген в кожата, който уплътнява и реструктурира тъканите. На помощ за това лаборатория Sinclair създаде иновативния колагеностимулиращфилър ELLANSÉ™.

Защо ELLANSÉ™?

Продуктът ELLANSÉ™  имитира на 99% молекулата на човешкия колаген и се резорбира на 100% от човешкото тяло. ELLANSÉ™ се инжектира в необходимата зона като предизвиква естествената реакция на организма да произведе висококачествен собствен колаген, който гарантира дълготрайност и допълнителна естествена тъканна стабилност. С ELLANSÉ™ бързо и ефикасно се придобива младежки вид. Традиционните инжекционни методи са предназначени основно за третиране на фините линии и бръчки. ELLANSÉ™ има различен механизъм на действие. Благодарение на уникалните си характеристики, ELLANSÉ™ не само коригира бръчките, но чрез стимулиране на собствения колаген придава сияещ вид на кожата за дълго време. ELLANSÉ™ е идеалната процедура както за жени, така и за мъже от всички възрасти.

Как действа ELLANSÉ™?

ELLANSÉ™ е синтетичен дермален филър, който се състои от гелна водна основа от карбоксиметилцелулоза (CMC), в която плуват напълно гладки микросфери поликапролактон – polycaprolactone (PCL). Висококачествен слой  колаген се формира около микросферите и в резултат поликапролактоновите микросфери  образуват скеле за максимилизиране на тъканната инфилтрация и допълнително изграждат дълготраен имплант от естествена тъкан около микросферите. Уникалните напълно гладки микросфери са в основата на оптималната биосъвместимост. Това осигурява отличен профил на безопасност и се използва при изработката на биорезорбиращи импланти (конци, дермални филъри, ортопедични импланти и импланти в лицево-челюстната хирургия) от няколко десетилетия в стветовен мащаб. Използва се и в различни биорезорбиращи продукти в козметичната и фармацевтичната промишленост, одобрени с Европейски (CE) и Американски (FDA) сертификат.

Зони на приложение на ELLANSÉ™?

 • Повдигане на вежди;
 • Уплътняване на бръчки;
 • Корекция на линията на носа, брадичката и мандибуларната област;
 • Уплътняване на хлътвания в областта на лицето и скулите;
 • Подмладяване на ръцете.

ELLANSÉ™ е перфектният избор за тези, които търсят?

 • Незабавни, видими резултати;
 • Безопасна и ефективна процедура;
 • Освежаване и уплътняване на кожата чрез стимулиране на собствен колаген;
 • Дълготраен ефект без нужда от многократно приложение с цел поддържане на резултата;
 • Цялостно естествен и свеж вид;
 • Оптимално съотношение качество/цена.

Изисква ли ELLANSÉ™ кожен тест преди процедурата?

Не. Абсолютната биосъвместимост на ELLANSÉ™ е доказана, което позволява извършване на процедурата без кожен тест. Също така ELLANSÉ™ се абсорбира напълно от Вашия организъм, за разлика от повечето инжекционни продукти на пазара.

Каква е продължителността на ефекта от процедурата?

Резултатите, които ще забележите след процедурата са естествени и продължават от 1-4 години, в зависимост от продукта, който Вашият лекар е препоръчал. Резултатът от процедурата се задържа през цялата продължителност на избраният продукт ELLANSÉ™, което Ви позволява да избегнете многократни сесии.

Колко процедури обикновено са необходими?

За незабавни резултати и дълготрайна корекция е необходимо да се направи само една процедура с ELLANSÉ™, което спестява Вашето време и пари.

Какви препоръки да спазваме след процедурата?

Препоръчва се избягването на горещи бани, сауни и интензивни тренировки за 24 часа, прекомерно излагане на слънце и UV светлина в рамките на 1 седмица след процедурата.

Има ли някакви странични ефекти?

Както при всяка дермална интервенция е възможно да се появи локализирано зачервяване, оток или синини, като в рамките на няколко дни неразположенията изчезват.

ELLANSÉ™ се инжектира еднократно и е първият колагеностимулиращ филър с избирателна трайност между 1 и 4 години!

 • Ellanséтм S –  трайност 1 година
 • Ellanséтм M –  трайност 2 години
 • Ellanséтм L –  трайност 3 години
 • Ellanséтм E –  трайност 4 години

ELLANSÉ™ се комбинира успешно и е съвместим с дермални филъри с хиалуронова киселина и лазерни процедури!

ELLANSÉ™ е носител на Frost & Sullivan 2011 – Европейска Иновационна Технология на годината за дермални филъри! Той се резорбира на 100% от човешкото тяло и Ви предлага невероятни резултати. Заповядайте в Derma Correct и се убедете се сами!

За запазване на час или БЕЗПЛАТНА консултация преди процедурата се свържете с нас на 0887631839

https://www.facebook.com/CenterDermaCorrect/

или https://www.dermacorrect.bg

 

2 thoughts on “ELLANSE! Ново поколение дермални филъри – УНИКАЛНИ И ИНОВАТИВНИ!

 1. Здравейте!Бихте ли ми казали ако Ellanse – за 2 години ми е поставен преди 9 месеца и сега ми се направи мезотерапия Idebae , дали има опасност от някакви странични ефекти? Благодаря!

  1. Здравейте
   Не би трябвало да се наблюдават странични ефекти от извършената мезотерапия 🙂
   При допълнителни въпроси оставаме на разположение!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *