Филъри

Princess – Бъдете красиви!

Серията Princess е разработена през 2009 г. от немската фирма CROMA. Продуктите дават възможност негативните последици от страеенето на кожата да се преодолеят по естествен начин.
Princess са създадени с технологията SMART и са разработени за целия спектър манипулции по кожата. SMART е процес за получаване на изключително плътна, триизмерна матрица. В резултат на този процес се произвеждат безопасни и ефикасни продукти с дълготрайно действие. Филърите са предназначени за попълване на бръчки и белези, за увеличаване обема на устните, както и за хидратация и подмладяване на кожата.

ПРОДУКТИ:
Princess FILLER – филър на основата на хиалуронова киселина за корекция на повърхностни и среднодълбоки бръчки. Той е стерилен, естествено разграждащ се, високоеластичен, прозрачен, безцветен, хомогенизиран, монофазен инжектируем имплант под формата на гел. Подходящ е за:
– Бръчки на челото
– Глабеларни бръчки
– Долина на сълзите
– Назолабиални гънки
– Обем на устните
– Контур на устните
– Бръчки около устата
– Марионетни линии

Princess VOLUME – филър на основата на хиалуронова киселина за по-дълбоки корекции и обем. Той е усилно кръстисано-свързан, стерилен, естествено разграждащ се, високоеластичен, прозрачен, безцветен, изотоничен, хомогенизиран, монофазен инжектируем имплант под формата на грл. Подходящ е за:
– Бузи
– Назолабиални гънки
– Марионетни линии
– Брадичка
– Контур на лицето

Princess RICH – хиалуронова киселина за мезотерапия. Стерилен, високоелатичен, безцветен, прозрачен, изотоничен и биоразградим гел. Базиран на технологията SMART, този гел не е кръстосано свързан, а е стабилизиран с глицерол. Глицеролът съхранява водата и така осигурява продължителна хидратация на кожата. Инжектиран в повърхностния слой на кожата той подобрява тонуса и елатсичността й, придава й естествен и здрав тен и потиска белезите на остаряването. Има дълготраен подмладяващ ефект, а за получаване на оптимални резултати се препоръчва приложение в три серии през три седмици. Подходящ е за:
– Лице
– Шия
– Деколте
– Ръце

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ PRINCESS?
1. КАЧЕСТВО
Незабавно и продължително действиe
– Висок вискозитет – увеличава способността за попълване на бръчките, оптимизира еластичността и създава естествено излъчване
– Лесен за инжектиране, хомогенен гел за оптимален контрол по време на приложение

2. БЕЗОПАСНОСТ
– Не предизвиква алергии, няма нужда от тест за алергия преди приложението му
– Малък риск от странични реакции – в резултат от уникалния процес на пречистване, на отсраняване на кислорода и на стерилизация

Princess са специално създадени за вас – БЕЗОПАСНОСТ – КРАСОТА – УДОВЛЕТВОРЕНИЕ!

Прегледът преди процедурата е БЕЗПЛААТЕН.
При въпроси и за запазване на час – 0897864144

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *