Universkin

UNIVERSKIN в България!

На 23.02.2018 дерматологичен център Derma Correct беше част от представянето на революционната система за персонализирана козметика Universkin в България.

Universkin е френска фармацевтична компания, основана през 2006 г на Лазурния Бряг. Козметичните решения на фирмата се предлагат в естетични дерматологични клиники и клиники по пластична хирургия в 30 страни. Значителни средства на компанията се инвестират в изследователска и развойна дейност за подобряване грижата за кожата, като се предлагат достъпни и ясни решения за лекаря и по-ефективни и добре поносими продукти за потребителя.

Подходът на Universkin e прост и революционен, като се въвежда медицинска логика в грижата за кожата – избират се активните съставки, концентрацията и продължителността на прилагане от Вашия дерматолог. Определянето на индивидуалните нужди на пациента започва с попълване на въпросник в 8 различни цвята, съответстващи на 8-те основни функции на кожата, който насочва към най-подходящите активни съставки от наличните 19. Лекарят определя нужните съставки, а пациентът избира текстурата, като са възможни 1159 комбинации, в 57 различни концентрации.

За рекордното време от 1 минута, персонализираната козметика се приготвя на място пред очите на пациента, като с течение на времето може да претърпи промени, за да съответства на конкретните нужди, начин на живот, възраст, състояние на кожата и въздействие на околната среда.

Използваната технология осигурява оптимално проникване на активните съставки в кожата и позволява тяхното моментално свързване, като заедно с това гарантира хомогеността и стабилността им.

Серумът Universkin може да интегрира до 3 различни активни съставки, като няма употреба на химични консерванти. Поради тази причина продуктът трябва да се използва в срок от 8 седмици от датата на приготвяне.

Universkin предлага козметиката на бъдещето. Днес!

Повече информация за продукта може да получите на 0887 631839; https://www.facebook.com/CenterDermaCorrect/ или на място при нас

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *